2024. aasta EPCOTi rahvusvahelise lille- ja aiandusfestivali uued atraktsioonid ja sündmused avalikustatakse

Category: Uudised | 0
2024. aasta EPCOTi rahvusvahelise lille- ja aiandusfestivali uued atraktsioonid ja sündmused avalikustatakse
2024. aasta EPCOTi rahvusvahelise lille- ja aiandusfestivali uued atraktsioonid ja sündmused avalikustatakse

Walt Disney World Resort on avalikustanud põnevaid uusi atraktsioone ja üritusi 2024. aasta EPCOT International Flower & Garden Festivaliks, mis toimub 28. veebruarist 27. maini.

Festival lubab külastajatele nautida erinevaid elamusi, alates uimastavatest topiaridest kuni maitsvate kulinaarsete pakkumiste ja interaktiivsete tegevusteni.

Tunnista lummavaid topiare, kus on armastatud tegelased

Disney aiandusettevõtete liikmed näitavad taas oma loovust, esitledes festivali jaoks populaarsete tegelaste üksikasjalikke väljapanekuid.

Üheks tipphetkeks on “Galaktika valvurite” triloogiast pärit Grooti debüüt, mis lisab festivalimaastikule omapära.

Lisaks saavad külastajad imetleda uusi topiare, mis on inspireeritud Walt Disney animatsioonistuudio filmist “Wish”, kus on sellised tegelased nagu Asha, Valentino ja Star.

Pargi peasissekäigu juures on keskmes Disney Pixari filmi “Coco” Miguel ja Dante elujõulised isiksused.

Eelkõige kaunistab Ameerika seikluspaviljoni The American Adventure vapustav printsess Tiana topiary, mis lisab festivali võlu.

Üle 25 aiamaa sihtkoha on laiali üle kogu pargi, pakkudes külalistele lopsaka roheluse ja fantaasiarikka kujunduse visuaalset pidu.

Nautige kulinaarseid hõrgutisi ja värskendavaid jooke

Toidusõpradele pakub rahvusvaheline lille- ja aiandusfestival uusi kulinaarseid hõrgutisi, mis rõõmustavad maitsemeeli.

Tähtsündmused on Cubanito, mis sisaldab mojo-marineeritud sealiha kõhtu, sinki, Šveitsi juustu, marineeritud hapukurki ja kivipurustatud sinepikastet Florida Fresh’is ning värskendavat Key Lime Wine Slush’i The Citrus Blossom’is.

Kulinaarse elamuse parandamiseks on EPCOTis 18 festivalile eksklusiivset välikööki, mis võimaldavad reisijatel minna kulinaarsele reisile erinevate kultuuriköökide vahel.

Külalised saavad osaleda ka Garden Graze’is, mis on veetlev toiduretk, kus tuuakse esile maitseid kogu maailmast.

Nautige interaktiivseid elemente ja jahti, mis pakuvad rõõmu.

Disney on valmistanud külastajatele kaks hooajalist jahti, mis lisavad lõbusust ja seikluslikkust.

AdventHealth’i poolt pakutav Butterfly Landing ja Scentsy poolt pakutav Blossoms of Fragrance pakuvad põnevaid elamusi keset festivali looduslikku ilu.

Lisaks kutsub OFF! poolt pakutav Camp Get Out ‘N’ Play Garden külalisi osalema interaktiivsetes tegevustes, mis pakuvad meelelahutust igas vanuses külastajatele.

Hoolitsege oma kõrvadele pidulikul aiasarja Garden Rocks kontserdiga

Iga päeva lõpetuseks toob rahvusvaheline lille- ja aiandusfestival American Gardens Theatre’i lavale tagasi populaarse kontserdisarja Garden Rocks.

2024. aasta koosseisus on eklektiline segu muusikalistest talentidest, sealhulgas sellised uustulnukad nagu Modern English, Crowder, Fonseca, Lit ja Monsieur Periné.

Külalised saavad lõõgastuda ja nautida elavaid etendusi EPCOTi suurejoonelise maastiku taustal.

Visuaalne kunstipidu, mis kutsub külalisi kogu maailmast.

2024. aasta rahvusvaheline EPCOTi lille- ja aiandusfestival lubab oma atraktsioonide, köögi ja meelelahutuse kombinatsiooniga unustamatuid elamusi, kutsudes külastajaid nautima Disney maagiat ja kevadist ilu.

Reisijatel, kes soovivad osaleda EPCOTi rahvusvahelisel lille- ja aiandusfestivalil, soovitatakse veenduda, et neil on kõik vajalikud Ameerika Ühendriikide immigratsiooninõuded.

Viisavabadusprogrammi riikidest pärit külastajatele aitab ESTA (elektrooniline reisiloa süsteem ) oluliselt lihtsustada riiki sisenemise protsessi, mis võimaldab EPCOTi külalistele sujuvat ja probleemideta külastust.